söndag 31 maj 2009

As!

Vafan...
Människan va bara här i två timmar,
endast för att äta upp mina pannkakor och dricka upp mitt vin.
Din jävel!
Men.. du är ju ändå välkommen tillbaka. Fråga mig inte varför... Jag bara, gillar din närvaro.
Jag hatar att jag älskar dig.
Du är en sån jävla nära vän, jag tror inte ens att du vet om det själv. Men du är den som vet mest om mig, den som jag förlitar mig mest på, den jag alltid kommer på att jag vill ringa om jag har tråkigt.
Oavsett vad så kommer jag alltid älska dig, som en nära, mycket nära vän.

tisdag 26 maj 2009

segt.

Det är segt att joba inatt.
Det är inte mycke folk här precis och jag är trött som få = ingen bra kombination!
Sen dessa jävla moppepojkar!!!!! Jag vill strypa dom långsamt en och en, sakta och plågsamt! Dom kommer ju bara för att förstöra och stöka ner. Jag fattar inte att deras föräldrar inte har typ låst in dom eller nått, eller så har dom väl gett upp och skiter i vilket. Sorligt är det iaf. Men det är väl bara att bita ihop och le... som vanligt.

Laktosintolerant har man blivit också. Dessa jävla tabletter har slått ut det mesta skit som finns och magen är helt pajj. SUCK är tyvärr det ständiga ordet just nu. SUCK, SUCK, SUCK!
Kan det aldrig ta slut? Jag mår hur bra som helst annars, kan inte bara kroppen må bra också?

Eller ska det vara så svårt?

söndag 24 maj 2009

Som en vän!

Håll om mig.
Som en vän.
Dra undan mitt hår.
Som en vän.
Kyss min hals.
Som en vän.
Smek min kropp.
Som en vän.
Kyss mig.
Som en vän.
Bli ett med mig.
Som en vän.
Hjälp mig att fylla tomheten.
Som en vän.
Hjälp mig att skingra tankarna.
Som en vän.
Jaga bort mina demoner.
Som en vän.
Var min vän.
Som en vän.

söndag 10 maj 2009

Tidsfördriv.

Japp... Då sitter män här i sin lilla lya och klinkar lite på gitarren. Äntligen får man sitta och spela ostört. Fick alltid så konsig feeling i magen när jag visste att nån mer än jag var hemma när jag spelade.Det är bra med mig för en gångs skull. Äter dundertabletter som är sista chansen jag ger mina bihålor! Funkar inte dessa tabletter vettefan va som ska göras, det vet inte läkarna heller! :/
Men hur som hellst. Jag mår kanon annars!
Va i Skvde och dansade igår! Hur kul som hellst, tack Becca och Micke för en kanonkväll! :D
Nu är det dags att göra något vettigt!
Diska :( Hehe!
Ciao!

onsdag 6 maj 2009

Är det förbjudet?

Är det förbjudet att tänka på dig igen?
Är det förbjudet att vilja röra vid dig?
Att vilja vakna upp vid din sida på morgonen.
Är det förbjudna tankar?
Jag kan inte låta bli. Jag har ållt mig så länge, tycker jag. Du bara kom till mig den kvällen, vad skulle jag göra. Du visste ju redan vad som skulle ske. Du hade ju redan gjort den analysen av mig. Du såg vad jag innerst inne ville egentligen.
Utnyttjade du mig bara? Eller va det så att du ville tillbaka? Tillbaka till den tiden som faktiskt var bra en gång? Det lär jag väl aldrig få veta. På nått sätt så var det en befrielse när du kom, samtidigt som det var att komma till helvetet.

"I wanna love you but I better not touch. I want to hold you but my senses tell me to stop. I wanna kiss you but I want it to much. I wanna taste you but you lips are venomous poison"

Egentligen vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Jag vill ju bara vara din vän. En cool typ att vara med. Hang around lixom. Men så fort jag ser in i dina ögon. Så vill jag bara att du ska säga att du hade fel och att du ska göra allting bra igen.
Fast när jag sitter här, och kollar ut mot den blåa himlen, det oändliga havet, med vinden i ansiktet, så vill jag inget annat än att finna någon ny att ge mitt hjärta till. Just nu svävar det omkring i luften och bara väntar på att få landa.

Bara väntar.
väntar...
och väntar...

tisdag 5 maj 2009

ja.. jag vet.. jag är kass

Jag har inte skrivit på ett tag. Det kan bero på att jag jobbat mer än mycket. Men jag har flyttat till Askim (well, mina grejer är där, har inte hunnit packa upp än dock).
Jag har nämligen 40graders feber och en så svullen hals att jag knappt kan prata. Bihålorna är som dom är... KASSA! Skulle egentligen till specialläkarn idag, men jag kunde inte pga att jag är sjuk. Men men, jag har en ny tid och hoppas på att jag kommer bli en ny människa efter det. För mer fysisk skik pallar jag inte mer.
Annars är det prima prima!

Okej, nu har jag skrivit lite i alla fall. Och jag försöker hålla img lite mer uppdaterad här. :)
Ciao!!