lördag 27 mars 2010

En galen fredag!

Man kan ju säga som så att helgen började helt fantastiskt! Imprivisationsteater! Det var så fantastiskt hur man bara kan få fantasin att flöda så! Det var otroligt roligt att se på! Även efteråt, då jag och fyra grabbar hamnade på Halta Lotta, var roligt! Jag vann mot tre av de fyra grabbarna i armbrytning... Känner mig stolt! :D
Kommer leva på de väldigt väldigt länge! Haha!

Sen idag så har det faktiskt vart en riktigt bra dag på jobbet! Inte så överdrivet mycket att göra, och tiden flöt på bra! Det är skönt med sådana dagar tycker jag! När man inte kollar på klockan, och när man väl gör de så upptäcker man att man ska gå hem! Fantastiskt!

Fantastiskt ja, ett bra ord som jag numera tänker använda så ofta jag bara kan!!! Man mår bra av att känna att livet är fantastiskt! För jag har fått många bra besked denna veckan!

Jag kan faktisk säga att jag känner mig lycklig! Och bara det är så otroligt FANTASTISKT! Det var längesen nu jag kände mig sån här! Och jag bara ler när jag skriver det här! Jag har börjat se livet ur nya vinklar och bara lever! Det känns så bra! Fantastiskt helt enkelt!
Jag vill dansa, sjunga och snurra runt! Jag gör tokigheter utan att det gör någonting! Jag ler på riktigt nu! Jag lever med mitt leende på läpparna!

I know what it means to be dying just to live!

måndag 22 mars 2010

Jag vill... för jag saknar dig

Jag vill somna med mitt hår i ditt ansikte inatt
jag vil lägga mitt huvud i dina händer
jag vill smekas av din värme
jag vill stanna i din famn när morgonen gryr
och dagen blir grå, här i Göteborg.
Jag vill smekas av dina händer,
jag har väntat länge nog på att vintern ska bli vår
här i mitt hjärta

Jag vill ha ditt hjärta mot mitt hjärta inatt
jag vill vila mina läppar mot gropen i din hals
Jag vill smekas av dina händer,
jag har väntat länge nog och jag tror att våren den kom
inatt
till Göteborg!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag saknar dig så ofantligt mycket. Det finns nog inga ord för hur mycket jag tycker om dig. Det är rätt galet faktiskt, hur en människa kan omtumla ens värld, på ett bra sätt! Då jag trodde att jag aldrig skulle ta mig upp ur det... Så kommer du som en räddande ängel och bara... hjälper mig. Det lilla, det blir så mycket! Det är vad jag kallar kärlek.
Snart tre månader. Det är en lång tid, fast ändå inte! Förra året, då jag inte fick dansa, så var en månad en oändlighet, fast nu, är en månad både en oändlighet samtidigt som det är en ganska kort tid. Kontentan av de hela vette fasen, men det känns bra i vilket fall som hellst. Jag mår bra! Det känns bra!

Jag tror att våren den kom, inatt, till Göteborg

tisdag 16 mars 2010

Irritation på hög nivå!

Vad är det med dessa män och att inte höra av sig??
Jag blir tokig! Och mannen ifråga läser ju inte här, så egentligen är det väl ingen idé att jag skriver om det här. Men jag blir så fruktansvärt irriterad! Varför bara inte ett spontan-samtal? Bara för att höra hur det är med en? Varför är det alltid jag som ska höra av mig? Va, va, vaaa?
Är jag inte värd det? Eller bryr sig inte mannen ifråga om mig, hur jag mår osv? Eller vad fasen är det frågan om!?
Om jag bara kunde få honom att läsa detta och göra någonting åt det!

Egentligen vet jag inte varför jag är arg. Livet kretsar ju inte kring mig. Men att slippa vara den som hör av sig för en gångs skull hade ju inte skadat. Att få höra något vackert i mitt öra, jag hade ju inte blivit arg för det precis.

Varför har män så svårt att förstå en?

Är det ens någon som kan svara på alla dessa frågor?


Jag har sökt in till sjökaptensutbildningen nu... Min framtid bestäms nu på om jag kommer in eller ej, om jag ska flytta eller stanna kvar i Göteborg. Eller om jag inte kommer in, va fasen ska jag här och göra då? Då har jag bra lust att bara flytta någonstans! Vart som helst egentligen. Jag orkar inte vara fast här! Jag vill bort, bort, iväg!

Rym iväg, med mig, inatt!

Någon?

fredag 12 mars 2010

Jag är nog den lyckligaste flickan!


Jag klarade det! Jag blev godkänd på tentan! Helt otroligt alltså! Maskinteknik B, jag klarade den! :D Jag trodde det verkligen inte, jag trodde att det var kört när jag gick ut från tenta-salen. Men icke då! Jag klarade mig precis, men dock blev jag godkänd! Pressen som jag satt på mig själv var över och jag kan nu andas igen! Jag kan tillåta mig själv att inte göra någonting, en underbar känsla!

Min kärlek fyller år idag med, gratulerar till honom! Blir stor pojke nu, får köpa öl i hela världen, han blir myndig i USA! Inte illa alls! Hehe! Ja, det här är en bra dag får jag ju lov att erkänna! Samtidigt som jag har tankarna på min vän, som idag måste vara med och begrava sin storebror. Det hugger i hjärtat när man tänker på det. "Det som känns mest knas är att man kommer bli äldre än sin storebror". Jag känner igen känslan. Den är liksom, jobbig, man vet inte riktigt hur man ska hantera situationen. Ska man skrika och gorma ut sin smärta, eller ska man fly bort i någon annan värld tills någon släpar en därifrån? Jag tror att det nog är ett bättre val att skrika! Jag brukar skrika oavsett vilken känsla det än är. Om det är en glad känsla, så skriker jag. Är jag arg, så skriker jag också, fast det är på helt olika sätt, olika känslor i hjärtat, olika klang i skriken. Men skriket finns då ändå där. Det får en att lätta sig själv för en sekund. Jag skriker gärna, så vill du skrika så vet du vem du ska ringa! Då möter jag dig vil älvsborgsbron, så ställer man sig i mitten av bron, och bara skriker! Så högt man bara kan, samtidigt som utsikten kan förtrolla en till någon annan plats, där känslan man har imon sig kan förena en och samla ihop en igen.

Oj, va jag svamlar, det var längesen nu, längesen jag kände att fingrarna tog över hjärnan och bara skrev. Det kanske lät bättre inne i huvudet. Men det blir säkert bra, någonting käckt fick jag nog fram!

Nu ska jag njuta av att vara ledig, ska läsa en bok och sen sova gott för att sedan imorgon samla ihop massa positiv energi att ta med mig till jobbet!

Puss och pill på er!
Ciao

torsdag 11 mars 2010

Lite wild and crazy någon? Och massa kärlek!


Jag vill göra något galet! Vad sägs om en roadtrip? Till nått ställe som man inte skulle åkt till annars! Och bara vara!
Jag behöver göra saker nu! Jag känner mig instängd på något vis!
Någon som vill med? Snälla, någon!!

Sedan har jag insett att jag är kär! Massor med kärlek! Två månader är det ju nu. Inte så lång tid, samtidigt som det känns som om det var en evegheter sen januari va! Jag är glad, jag är lycklig! Jag mår alldeles underbart! <3

Alldeles, alldeles underbart!