måndag 26 april 2010

Ångra aldrig någonting som fick dig att le!

Förlåt min min kära! Det var verkligen inte min mening att vara så stor i orden. Jag ville ju bara säga tack, för att du finns, för att du är den du är och gör det du gör! Men det blev visst ett litet missförstånd. Det var längesen jag var så rädd. Och jag tror du var lika rädd som jag. För det är inte meningen att vi ska ge upp nu, inte en chans! Det är inte långt kvar nu, tills vi kan leva närmare varandra och göra det vi vill, vara spontana och bara leva våra liv tillsammans! En liten stund kvar bara! Snart är det maj och alla vet ju hur fort maj månad går! Pang, så kommer sommaren! Då börjar staden, landet och världen att leva igen! Du och jag får liv på nytt igen! Fantastiskt! Det är inte många veckor kvar nu, det är bara att hålla ut!

Håll ut min vän!

~~~~~~~~~~~~~~~~

Vill du följa med mot okända hav?
Vill du berusa mig, likt vågorna i den oändliga oceanen?
Vill du följa med mig längs vägen, gå hand i hand?
Vill du ligga på ängen och stirra upp mot himlen den blå, och inte göra någonting?
Göra molnen till figurer och bara vara!
Bara le,
le åt varandra,
le åt livet!
Vill du det?
<3

fredag 16 april 2010

På väg!

Nu är jag på väg mot nya äventyr! Ner mot Skåneland bär det av! Ner till min kära kärlek! Tidig morgon är det men vad gör man inte!? Jag lämnade ett mulet och blåsigt Göteborg och undrar vad jag kommer till för väder. Ingenting verkar ju som det ska va, vädermessigt alltså! Igår lämnade jag Stockholm som hade snöblandat regn och kom hem till strålande solsken, ett fantastiskt ögonblick! Jovisst är vår huvudstad en fin stad, men jag kommer ändå inte svika mitt Göteborg, inte en chans! Jag är nog för förälskad i min hemstad för att kunna svika den helt och hållet!
Visst, jag vill bort härifrån, för ett tag bara. Jag behöver ny energi och inspiration. Sen så har jag ju drömmen om att få jobba på havet! Fast i mitt hjärta kommer alltid Göteborg ha den största platsen, så är det bara!

Hjärtat ja. Jag tror att all kärlek och glädje man får omvandlas till energi som får hjärtat att fortsätta slå och leva. De personer och andra ting som finns i ens hjärta, det är som dieseln i en båtmotor, bränslet som får en att fortsätta! En fantastisk mekanism egentligen, hjärtat.


Vad är det som får ditt hjärta att fortsätta slå?

onsdag 14 april 2010

Stockholms kyss

Med feber och dunk i huvudet satte jag mig i bilen som skulle ta mig till huvudstaden. Resan gick bättre än väntat, jag sov mest! Första natten gick även bra och dagen därpå gick till stros på stan och lite shopping. På den kvällen fick febern en ny topp och min mamma blev riktigt orolig för mig. Jag yrade, hade hög-hög feber och hade köttlar i halsen (observera att det inte är halsmandlarna) som svullnat enormt! Trots detta så frisknade jag till under den kommande dagen och på kvällen hade jag ingen feber! Idag, dock, vaknade jag med feber som avtagit. Nu är det bara snurret i huvudet som är kvar! Om det bara kunde sluta snurra!

Snart ska jag lämna huvudstaden och sedan bege mig söderut, förbi hemmet en natt och vidare till mitt hjärta i Malmö!
längtar som en tok! Men snart så snart kommer du hålla om mig och ge mig kärlek! Jag saknar honom verkligen! Nått så enormt!

Min Baloo! <3

onsdag 7 april 2010

Vad är det med mig?!

Jag vet inte vad som händer med mig! Kommer jag alltid vara så här.... aggresiv? Detta gör mig galen! Jag hoppas det är värt det nu! Fasen, jag har ju aldrig haft PMS. Och så nu kommer världens bomb! Jag känner mig galen, på ett sämmre sätt! Det går ju ut över alla också, inte minst mitt hjärta. Förlåt mig!
Jag kan inte fatta hur det kan påverka en så. Jag fattar de verkligen inte! Det är ju inte jag, det är ju verkligen inte meningen! Så de som känner att jag är sån här, så är det inte jag! Men jag blir nog snart mig själv igen, jag hoppas verkligen det, annars va de fan inte värt allt de här! För din och för min skull hoppas jag att detta kommer lösa sig och bli som vanligt igen, fast ändå med denna förändring som skett. Jag gjorde det ju för en eller två bra saker!
Det ska vara värt det! Det bara ska bli bra!

Positiva tankar nu! Ingen aggression, ingen ilska! Kärlek, massor med kärlek ska finnas i tankarna istället! Det borde finnas i allas tankar, jämt! Jag anser att man aldrig ska hata någonting, det förstör ens själ! Man ska le och vara glad så ofta som det bara går! Det är nog därför jag inte känner igen mig själv som det är just nu. Jag skrämmer mig själv! Vilket jag blir arg på. Som omedvetet låter de gå ut på andra, som inte gjort nått illa!
Förlåt.

Min kärlek, det har vart du och jag en stund nu! Du är det bästa som har hänt mig! Du får mig så otroligt glad och lycklig. De tårar som föll härom natten, det var egentligen glädjetårar, tårar som var fulla med kärlek! Jag är så otroligt tacksam för att jag funnit dig och för att du klarar av mig som jag är. Att du får mig att le och känna kärleken igen. Känna kärleken! Det är fantastiskt, du är fantastisk!
Jag blir så facinerad över hur du klarar av mig. Helt otroligt! Jag är så evigt tacksam för den kärlek du ger mig, den tryggheten du ger mig trots att du bor 30 mil ifrån mig och bara den glädjen som rusar genom kroppen när du ser på mig och ler, när din hand rör min kind, när du säger att jag är din! Jag tycker om dig nått så enormt. Jag hoppas du känner likadant!

<3 You rock my world darling! <3

torsdag 1 april 2010

Måste börja ta hand om mig!

Nu har jag snart vart förkyld i en månad. Har haft allt från halsont till hosta till bihålesmärta! Jag är trött på de här nu. Men det är ju som mamma säger, jag måste börja ta hand om mig själv! Inte vara uppe sent och se till att vara varm. Så nu har jag tre par strumpor på mig och två tjocktröjor, druckit massa ingefära/lime/honungs-vatten och sovit riktigt bra. Om hostan bara kunde försvinna så kunde jag ju få sova ännu lite bättre!

Nu är det snart påsk! Och jag ska jobba och sen på påskfirande hos mitt hjärtas familj... Lite nervös är man ju men det ska nog gå bra! Det är ju bara att vara jag och ingen annan! Det ska jag väl åtminstone klara av, eller?!

Men nu är det positiva tankar som gäller! Jag ska le och känna glädjen som sprider sig i kroppen! De få strålar av solsken ska få nå mig och hjälpa till att värma mig! Och sen ikväll ska mitt hjärta värma mig ännu mer med massor av kärlek!

Känner redan nu att detta kommer bli en bra bra dag!

Jag är redo för att ta hand om mig idag!

Jag är redo för avfärd, ska du med?